New fan heaven for Bundesliga club Bayer 04 Leverkusen

Athletic performance for refurbishment of “Werkself” fan shop

Fans of Bundesliga club Bayer Leverkusen can now immerse themselves in a world dedicated to the “Werkself” on approx. 200 square meters. Within a construction period of 8 weeks, we managed the complete refurbishment of the football club’s fan shop, implemented all technical trades and fit-out works, coordinated the fire-protection measures and manufactured and installed all fixtures and furniture. The store features ceramic laboratory tiles at the flock-coating station, a built-in industry-style cube, large-format warning stripes in the club’s CI colors red and black, as well as a window front with motivic images on a total length of 13 m.

Location: Leverkusen
Opening: September 2013
Size: 200 sqm
Realisation: Schwitzke Project
Design: Schwitzke & Partner
Store Branding: Schwitzke Graphics