Elegant store experience for Hallhuber

Historic building structure with new flair

The Hallhuber flagship store presents itself in a prime shopping location in Hamburg. We attached special importance to the careful and sustainable integration of the historic building structure, with the goal of capturing the building’s unique atmosphere. The long list of our works and services in this project includes painting and dry construction works, flooring, electricity and air conditioning works as well as the manufacture and installation of furniture.
 
Highlights:
- Lighting of shelves with LED strips
- Stucco and wall profiles in the changing rooms
- Wooden wall panels and glossy black floor
- Refit of existing staircase: black staining, wooden handrail with light leather
- Shopfitting: white wooden cubes and black steel elements in geometric shapes

Location: Hamburg, Germany
Opening: March 2012
Size: 360 sqm
Realisation: Schwitzke Project
Design: Schwitzke & Partner